De geest van Scrooge / Scrooge’s Spirit — Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

With the marvelous poem of a fantastic writer and poet I wish all who celebrates Christmas lovely peaceful days.

Big hug to all my neighbors at this globe,
XxX

ps. zowel in Nederlands als in het Engels, dus klik op de link!
Ps. both in Dutch as in English,  so click the link!

* Gisteren leefde ik in een ver verleden vroeg steeds om meer, genoeg was niet genoeg onbewust ging mijn last steeds zwaarder wegen mijn geest deed alles wat ik van hem vroeg Vandaag leef ik in onzeker heden onwetend nog waarheen welk pad mij leidt ’t is of mij elke weg wordt afgesneden mijn geest […]

via De geest van Scrooge / Scrooge’s Spirit — Waar mijn pen ligt, ben ik thuis

Acknowledge ;-)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

11 Responses

Love to connect with my neighbors on our globe :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Articles

One of my favorite questions

No matter our background, upbringing, current situation, gender, age or belief-system, we all question ourselves at times. One of my favorite questions, which enables a person to Be The Master Of Their Life…

Read More »